Υλικά 2 ποτήρια αλεύρι καλαμποκίσιο 1 1/2 λ...
Υλικά
2 ποτήρια αλεύρι καλαμποκίσιο
1 1/2 λίτρο νερό
1 μεγάλο κρεμμύδι,ξερό ψιλοκομμένο
1/2 -1 ποτήρι λάδι ή βούτυρο.
1 1/2 κουτ.γλυκού αλάτι ψιλό
150 τυρί φέτα τριμμένη με το χέρι.
Εκτέλεση
Βάζουμε το νερό να ζεσταθεί και
προσθέτουμε το αλεύρι και το αλάτι,ανακατεύοντας συνέχεια με ξύλινη
κουτάλα.
Όταν αρχίζει να πήζει και να κάνει τις πρώτες φουσκάλες,κατεβάζουμε από τη
φωτιά.
Σε τηγάνι,ρίχνουμε το λάδι κι όταν κάψει προσθέτουμε το κρεμμύδι,αφήνοντάς το
να ροδίσει.
Το αδειάζουμε στο κουρκούτι και προσθέτουμε τη φέτα ανακατεύοντας να πάει
παντού.